Aiguilles dÀrgent Silver Needle

193_1.jpg
193_1.jpg
sold out

Aiguilles dÀrgent Silver Needle

398.00

pr. 100 gram

Denne Aiguilles dÁrgent / Silver Needle er en hvid te bestående af knopper (blad spirer) fra en helt speciel tebusk sort der hedder Da Bie (store Hvide). Denne Silver Needle er den fineste, dyreste, sjældneste og mest værdsatte hvide te i Verden og betegnes som den eneste rigtige ægte Silver Needle.

Da Bie tebusken vokser i Fujian provinsen (Sydøstlige Kina udfor Taiwan) og er en meget sjælden tebusk sort hvilket er årsagen til, at der også kun produceres meget få mængder af den helt ægte Silver Needle.

Den ægte Silver Needle plukkes kun en gang om året, på en tidlig solskinsmorgen sidst i marts eller start april og plukningen foregår på 2-3 dage inden knopperne springer ud.

De friskplukkede knopper lægges derefter til tørre under åben himmel i 3 dage og dette er den eneste behandling knopperne gennemgår – det er en meget risikofyldt behandling da vejret i den periode kan være meget vekslende.

Denne type te er så sagt meget sjælden, og Palais des Thés og Den Franske Tehandel er blandt de eneste som har denne type ægte Silver Needle te i Europa.

Bryggevejledning:

Vandtemperatur: 70° varmt vand – gerne kildevand.

Bryggetid: 8-12 minutter i alm. traditionel tekande – tebladene kan genbrygges 2-3 gange.

Mængde: 1 gram til 2 dl. vand

Farve & smag: Meget lys gul farve og med en enorm ren, klar, frisk og sødlig smag – meget unik.

Tilføj til kurv
  • Alle løs vægt teer bliver pakket i vores "Stay-fresh" poser - poserne er i et miljøvenligt papir materiale og uden aluminium
  • Vi opfordrer til, at man opbevare teen i "Stay-fresh" posen - da den er designet til dette

  • Ved køb af 200 gram te af samme type, vil teen blive pakket i vores 200 gram poser - hvis der evt. er ændringsønsker til forpakning, kan dette meddeles efter CHECKOUT under punkt 3. BESKED TIL DEN FRANSKE TEHANDEL