Bai Mu Dan

194_bai-mu-dan_1.jpg
194_bai-mu-dan_1.jpg

Bai Mu Dan

108.00

pr. 100 gram

Denne Bai Mu Dan / White peony er en hvid te bestående af tre typer teblade, det er en kombination af både knopper samt de to efterfølgende ungblade på tebusken. Alle tre typer teblade dvs. knopper og teblade kommer fra en helt speciel tebusk sort der hedder Da Bie (store Hvide).

Da Bie tebusken vokser i Fujian provinsen (Sydøstlige Kina udfor Taiwan) og er en meget sjælden tebusk sort hvilket er årsagen til, at der kun produceres få mængder af denne Bai Mu Dan om året.

Denne Bai Mu Dan plukkes om foråret, sidst i marts eller start april og plukningen foregår over få dage og her er det vigtigt, at ungbladene beholder deres helhed dvs. tebladene må ikke knække da dette vil ødelægge smagsoplevelsen og tebladene begynder at oxiderer. Tebladene tørres og sorteres i flere kvalitetsklasser - til vores Bai Mu Dan bruges kun teblade af førsteklasse.

Denne type te er så sagt sjælden, og Palais des Thés og Den Franske Tehandel er blandt de eneste som har denne høje kvalitet af Bai Mu Dan i Europa.

Bryggevejledning:

  • Vandtemperatur: 80° varmt vand – gerne kildevand.

  • Bryggetid: 8-10 minutter i alm. traditionel tekande – tebladene kan genbrygges 2-3 gange.

  • Mængde: 1 gram til 2 dl. vand

Farve & smag: Lys gul farve og med en meget ren, klar, let, frisk og sødlig blomster smag

Quantity:
Tilføj til kurv
  • Alle løs vægt teer bliver pakket i vores "Stay-fresh" poser - poserne er i et miljøvenligt papir materiale og uden aluminium
  • Vi opfordrer til, at man opbevare teen i "Stay-fresh" posen - da den er designet til dette

  • Ved køb af 100 gram te af samme type, vil teen blive pakket i vores 200 gram poser, for ikke at knække de store teblade - hvis der evt. er ændringsønsker til forpakning, kan dette meddeles efter CHECKOUT under punkt 3. BESKED TIL DEN FRANSKE TEHANDEL