Grand Jasmin Dao Ren Mao Feng

dab6_grand-jasmin-dao-ren-mao-feng-bio_3_1.jpg
dab6_grand-jasmin-dao-ren-mao-feng-bio_3_1.jpg

Grand Jasmin Dao Ren Mao Feng

168.00

pr. 100 gram

Grand Jasmin Dao Ren Mao Feng er en grøn te fra Kina fra plantagen Dao Ren, i Zhejiang provinsen ca. 30 km. fra Yiwu - tebusken vokser i bjergene i en højde af 300 meter. Mao Feng te er kendt i hele Kina og det er en te der står for kvalitet.

Info: Vores Mao Feng vokser i højder af 300 meter – det er i de højder hvor der veksles meget mellem solskin og skyet/tåget vejr hvilket har stor indflydelse på smagen af vores Mao Feng. Tebladene håndrulles og formes – de bliver ofte omtalt som ”Spurve tunger”.

Mao Feng består af modne skud og nabo bladet dertil. Mao Feng bliver plukket én gang om året i det tidlige forår.

Denne Mao Feng er blandet med de fineste håndplukket jasminblomster som vokser i samme område som teen – te og jasminblomster ligger i en ugen hvor jasminblomsterne afgiver sin smag og duft - derefter fjernes jasminblomsterne med håndkraft og metoden er med til,at teen ikke bliver bitter (jasminblomster giver en bitter smag, hvis ikke de bliver fjernet).

Bryggevejledning:

  • Vandtemperatur: 75° varmt vand – gerne kildevand.

  • Bryggetid: 3-4 minutter i alm. traditionel tekande – kan genbrygges optil 2 gange.

  • Mængde: 1 gram til 2 dl. vand

Farve & smag: Flot grøn farve og med en mild, blød og delikat smag af jasmin.

Quantity:
Tilføj til kurv
  • Alle løs vægt teer bliver pakket i vores "Stay-fresh" poser - poserne er i et miljøvenligt papir materiale og uden aluminium

  • Vi opfordrer til, at man opbevare teen i "Stay-fresh" posen - da den er designet til dette

  • Ved køb af 200 gram te af samme type, vil teen blive pakket i vores 200 gram poser - hvis der evt. er ændringsønsker til forpakning, kan dette meddeles efterCHECKOUT under punkt 3. BESKED TIL DEN FRANSKE TEHANDEL