Long Jing

198_long-jing_1.jpg
198_long-jing_1.jpg

Long Jing

148.00

pr. 100 gram.

Denne Long Jing er en grøn te fra Kina fra Zhejiang provinsen fra toppen af Tian Mu Bjergene. Bladene er presset og formet efter inspiration af de originale blade på tebusken – vores bliver også nævnt som Buddhas øjenlåg. Denne type te er nok den mest foretrukne typer grøn te blandt det kinesiske folk.

Long Jing har en meget ren, silkeblød smag hvilket også gør den ekstra god som en introduktions te til de helt rene grønne teer – en rigtig god begynder grøn te.

Info: Long Jing kaldes også for Dragon Well. Årsagen skulle være, at der var en brønd hvor når det regnede så lagde regnvandet sig i overfladen af vandet der var i brønden – det lette regnvand lavede nogle former i overfladen som mindede lidt om en drage hale der bugtede sig. Derfor bliver Long Jing benævnt som ”Dragens brønd”.

Long Jing bliver plukket én gang om foråret omkring første uge i april – plukningen foregår over flere uger og de først tre dages plukning af te bliver ikke solgt men givet til embedsmænd i regeringen.

Bryggevejledning:

  • Vandtemperatur: 75° varmt vand – gerne kildevand.

  • Bryggetid: 3 minutter i alm. traditionel tekande – kan genbrygges optil 2 gange.

  • Mængde: 1 gram til 2 dl. vand

Farve & smag: Gylden gul farve og med en helt ren, let mild smag – lidt mild kastanje.

Quantity:
Tilføj til kurv
  • Alle løs vægt teer bliver pakket i vores "Stay-fresh" poser - poserne er i et miljøvenligt papir materiale og uden aluminium
  • Vi opfordrer til, at man opbevare teen i "Stay-fresh" posen - da den er designet til dette

  • Ved køb af 200 gram te af samme type, vil teen blive pakket i vores 200 gram poser - hvis der evt. er ændringsønsker til forpakning, kan dette meddeles efter CHECKOUT under punkt 3. BESKED TIL DEN FRANSKE TEHANDEL