Mao Feng Impérial

mao_feng.jpg
mao_feng.jpg

Mao Feng Impérial

118.00

pr. 100 gram

Denne Mao Feng Impérial er en grøn te fra Kina fra bjergene i Zhejiang provinsen ca. 30 km. fra Yiwu - tebusken vokser i bjergene i en højde af 300 meter. Mao Feng te er kendt i hele Kina og det er en te der står for kvalitet.

Vores Mao Feng kommer fra en lille familie ejet teplantage, hvor det er passion og sand lidenskab for te der driver hele plantagen – det er en konstant søgen efter måder hvorpå familien kan forbedre kvaliteten af Mao Feng år efter år.

Info: Vores Mao Feng vokser i højder af 300 meter – det er i de højder hvor der veksles meget mellem solskin og skyet/tåget vejr hvilket har stor indflydelse på smagen af vores Mao Feng. Tebladene håndrulles og formes – de bliver ofte omtalt som ”Spurve tunger”.

Mao Feng består af modne skud og nabo bladet dertil. Mao Feng bliver plukket én gang om året i det tidlige forår.

Bryggevejledning:

  • Vandtemperatur: 75° varmt vand – gerne kildevand.
  • Bryggetid: 3-4 minutter i alm. traditionel tekande – kan genbrygges optil 2 gange.
  • Mængde: 1 gram til 2 dl. vand

Farve & smag: Flot grøn farve og med en mild smag af nødder – lidt mineralsk.

Quantity:
Tilføj til kurv
  • Alle løs vægt teer bliver pakket i vores "Stay-fresh" poser - poserne er i et miljøvenligt papir materiale og uden aluminium
  • Vi opfordrer til, at man opbevare teen i "Stay-fresh" posen - da den er designet til dette

  • Ved køb af 200 gram te af samme type, vil teen blive pakket i vores 200 gram poser - hvis der evt. er ændringsønsker til forpakning, kan dette meddeles efter CHECKOUT under punkt 3. BESKED TIL DEN FRANSKE TEHANDEL