Qimen Impérial - Keemun

223.jpg
223.jpg
sold out

Qimen Impérial - Keemun

224.00

pr. 100 gram

Denne Qimen Imperial er en sort te fra Kina fra Anhui provinsen lavt liggende områder – syd for Huang Shan (Yellow Mountains) og nord for Yangtze Floden - området er kendt i Kina for, at skulle være det bedste område til dyrkning af te på grund af de klimatiske forhold - Verdens bedste Qimen te.

Info: Produktionen af Qimen som sort te er af nyere tid nærmer fra år 1876. Her i Vesten går teen under navnet Keemun som var måden englænderne udtalte Qimen – det var primært det engelske markede man ramte med denne te.

Qimen er det man kalder for en ”refined tea” dvs. den bliver sorteret i forskellige kvaliteter inden den bliver ristet og behandlet - dette er meget atypisk.  

Qimen Impérial er af den allerbedste og højeste kvalitet – en uhyre sjælden og meget udsøgt te fra Anhui provinsen.

Bryggevejledning:

  • Vandtemperatur: 90° varmt vand – gerne kildevand.
  • Bryggetid: 3-5 minutter i alm. traditionel tekande.
  • Mængde: 1 gram til 2 dl. vand

Farve & smag: Mørk rødlig farve med en meget mild rund og let maltet smag.

Tilføj til kurv
  • Alle løs vægt teer bliver pakket i vores "Stay-fresh" poser - poserne er i et miljøvenligt papir materiale og uden aluminium
  • Vi opfordrer til, at man opbevare teen i "Stay-fresh" posen - da den er designet til dette

  • Ved køb af 200 gram te af samme type, vil teen blive pakket i vores 200 gram poser - hvis der evt. er ændringsønsker til forpakning, kan dette meddeles efter CHECKOUT under punkt 3. BESKED TIL DEN FRANSKE TEHANDEL