Ryokucha Midori

301_ryokucha-midori_1.jpg
301_ryokucha-midori_1.jpg

Ryokucha Midori

178.00

pr. 100 gram

Denne Ryokucha Midori er en grøn te fra Japan, det er en Sencha som er lidt speciel – den kaldes for ”Samuraiernes te”. Den blev især drukket af Samuraier fordi den har en beroligende og meditativ effekt som Samuraier havde brug for inden de skulle i kamp.

Info: Ryokucha Midori betyder ”Grøn te” og Midori har flere betydninger men det er et efternavn som blev skænket af den japanske kejser til medlemmer af den kejserlige familie. Midori var en stor familie klan som benyttede sig af samuraier og den blev den mest magtfulde af alle klaner i Japan.

Ryokucha Midori er meget rig på B & E vitaminer – en ideel te før fysiske og mentale anstrengelser. Den har en revitaliserende effekt – en slags tonic.

Ryokucha Midori er en foldet te og ligner små nåle.

Bryggevejledning:

  • Vandtemperatur: 60° varmt vand – gerne kildevand.

  • Bryggetid: 1-2 minutter i alm. traditionel tekande – kan genbrygges optil 2-3 gange.

  • Mængde: 1 gram til 2 dl. vand

Farve & smag: En gul/grøn farve og smagen er meget frisk og levende – helt i sin egen klasse.

Quantity:
Tilføj til kurv
  • Alle løs vægt teer bliver pakket i vores "Stay-fresh" poser - poserne er i et miljøvenligt papir materiale og uden aluminium
  • Vi opfordrer til, at man opbevare teen i "Stay-fresh" posen - da den er designet til dette

  • Ved køb af 200 gram te af samme type, vil teen blive pakket i vores 200 gram poser - hvis der evt. er ændringsønsker til forpakning, kan dette meddeles efter CHECKOUT under punkt 3. BESKED TIL DEN FRANSKE TEHANDEL