Thé du Louvre - Cote Côur

Louvre black.png
Louvre black.png
sale

Thé du Louvre - Cote Côur

98.00 98.00

pr. 100 gram

Denne Thé du Louvre Côte Cour er en blanding af sort te fra Sri Lanka, Indien og Kina tilsat bergamot og brombær.

Denne te opstod fordi vi fik en henvendelse fra verdens førende museum LOUVRE i Paris, de bad os, Palais des Thés i Paris, om at lave en te som skulle afspejle Louvre, dets historie og dets atmosfære gennem smag og fornemmelse….

Samarbejdet var baseret på et sæt fælles værdier, som inkluderede at bringe det allerbedste til et bredt publikum og fremvise fransk excellence. Gennem en længere proces med fortolkning og sammensætning endte vi, Palais des Thés i Paris, op med to helt fantastiske teer og denne er vores sorte te som hylder pladsen foran Louvre, med Glaspyramiden tegnet arkitekten I.M.Pei.

Bryggevejledning:

  • Vandtemperatur: 90° varmt vand – gerne kildevand.

  • Bryggetid: 4 minutter i alm. traditionel tekande.

  • Mængde: 1 gram til 2 dl. vand

Farve & smag: En gylden mørk farve og med en skøn smag af bergamot og med brombær som “driller” oplevelsen af Earl Grey - en te hvor en “gammel” te som Earl Grey blandet med en ny tolkning Brombær klæder hinanden rigtig godt (som Louvre og Pyramiden).

Quantity:
Tilføj til kurv
  • Alle løs vægt teer bliver pakket i vores "Stay-fresh" poser - poserne er i et miljøvenligt papir materiale og uden aluminium
  • Vi opfordrer til, at man opbevare teen i "Stay-fresh" posen - da den er designet til dette

  • Ved køb af 200 gram te af samme type, vil teen blive pakket i vores 200 gram poser - hvis der evt. er ændringsønsker til forpakning, kan dette meddeles efter CHECKOUT under punkt 3. BESKED TIL DEN FRANSKE TEHANDEL