Thé du Louvre - Côte Jardin

Louvre+green.jpg
Louvre+green.jpg
sale

Thé du Louvre - Côte Jardin

98.00 98.00

pr. 100 gram

Denne Thé du Louvre Côte Jardin er en kinesisk grøn te tilsat blommer, kvæde, æbler og kornblomst.

Denne te opstod fordi vi fik en henvendelse fra verdens førende museum LOUVRE i Paris, de bad os, Palais des Thés i Paris, om at lave en te som skulle afspejle Louvre, dets historie og dets atmosfære gennem smag og fornemmelse….

Samarbejdet var baseret på et sæt fælles værdier, som inkluderede at bringe det allerbedste til et bredt publikum og fremvise fransk excellence. Gennem en længere proces med fortolkning og sammensætning endte vi, Palais des Thés i Paris, op med to helt fantastiske teer og denne er vores grønne te som hylder Jardin des Tuileries, haven som ligger i forbindelse med Musée du Louvre.  

Bryggevejledning:

  • Vandtemperatur: 75° varmt vand – gerne kildevand.

  • Bryggetid: 3 minutter i alm. traditionel tekande.

  • Mængde: 1 gram til 2 dl. vand

Farve & smag: Lys gul/grøn farve og med en meget let og forfriskende smag af kvæde, æbler og blommer - en drømmerejse til Paris og Tuileries Haverne.

Quantity:
Tilføj til kurv
  • Alle løs vægt teer bliver pakket i vores "Stay-fresh" poser - poserne er i et miljøvenligt papir materiale og uden aluminium
  • Vi opfordrer til, at man opbevare teen i "Stay-fresh" posen - da den er designet til dette

  • Ved køb af 200 gram te af samme type, vil teen blive pakket i vores 200 gram poser - hvis der evt. er ændringsønsker til forpakning, kan dette meddeles efter CHECKOUT under punkt 3. BESKED TIL DEN FRANSKE TEHANDEL