Thé Guimet

Skærmbillede 2019-09-02 kl. 16.03.32.png
Skærmbillede 2019-09-02 kl. 16.03.32.png
sale

Thé Guimet

88.00 88.00

pr. 100 gram

Denne Thé Guimet er en kinesisk grøn te tilsat citron- og appelsinskal, ingefær, kardemomme, orange blomst og kirsebærblomst, kornblomst, solsikke og farvetidsel.

Denne te er en hyldest til Émile Guimet der grundlagde museet, Musée Guimet, i år 1889. Museet har den største samling af asiatiske kunstartefakter i verden udenfor Asien.

Émile Guimet (1836-1918) rejste i orienten og det er bl.a. på sine rejser mange af disse kunstgenstande blev købt med hjem til Paris og de kan nu opleves på Musée Guimet i Paris.

Émile Guimet er desuden søn af Jean Baptiste Guimet, der i 1826 opfandt farven “syntetisk Ultramarine” også kendt som “Fransk Ultramarine”, en blå farve som naturligt kommer af Lapis lazuli. Prisen på den originale Ultramarine farve var så høj og derfor modtog Jean Baptiste Guimet også en pris af Société d’encouragement pour l’industrie nationale for sin “farve” opfindelse/opdagelse.

Bryggevejledning:

  • Vandtemperatur: 75° varmt vand – gerne kildevand.

  • Bryggetid: 3 minutter i alm. traditionel tekande.

  • Mængde: 1 gram til 2 dl. vand

Farve & smag: Lys gul/grøn farve og med en meget let og forfriskende smag af citrus og en let kirsebær nuance - nærmest som en rejse til Émile Guimets Japan.

Quantity:
Add To Cart
  • Alle løs vægt teer bliver pakket i vores "Stay-fresh" poser - poserne er i et miljøvenligt papir materiale og uden aluminium

  • Vi opfordrer til, at man opbevare teen i "Stay-fresh" posen - da den er designet til dette

  • Ved køb af 200 gram te af samme type, vil teen blive pakket i vores 200 gram poser - hvis der evt. er ændringsønsker til forpakning, kan dette meddeles efter CHECKOUT under punkt 3. BESKED TIL DEN FRANSKE TEHANDEL