Yunnan dÓr

219_yunnan-d-or_1.jpg
219_yunnan-d-or_1.jpg

Yunnan dÓr

152.00

pr. 100 gram

Denne Yunnan d’Or er en sort te fra Kina fra Yunnan provinsen. Denne Yunnan D’Or er i en klasse helt for sig selv og er en sjældenhed blandt teerne fra Yunnan – Palais des Thés er da også de eneste som på verdensplan har fået tilladelse og mulighed for, at importere denne type kvalitets te fra Yunnan da al handel med te ellers er meget regional styret.

Info: Yunnan betyder ”syd for skyen” og er et område præget af bjerge med de høje stigninger mod Nordvest og lavere stigninger i Sydøst – Yunnan ligger i det sydvestlige hjørne af Kina og grænser op til Vietnam, Laos og Burma.

Yunnan D’Or indeholder ca. 20% ”gyldne tips” som i Kina regnes for at være ligeså meget værd som den reneste guld - i Yunnan D’Or bidrager de ”gyldne tips” til at give teen mere kraft samt smag hvilket gør det til en ekseptionel god te. 

Bryggevejledning:

  • Vandtemperatur: 95° varmt vand – gerne kildevand.
  • Bryggetid: 3-5 minutter i alm. traditionel tekande - kan genbrygges op til 2 gange.
  • Mængde: 1 gram til 2 dl. vand

Farve & smag: Rav gylden mørk farve med en meget mild rund og let smag.

Quantity:
Tilføj til kurv
  • Alle løs vægt teer bliver pakket i vores "Stay-fresh" poser - poserne er i et miljøvenligt papir materiale og uden aluminium
  • Vi opfordrer til, at man opbevare teen i "Stay-fresh" posen - da den er designet til dette

  • Ved køb af 200 gram te af samme type, vil teen blive pakket i vores 200 gram poser - hvis der evt. er ændringsønsker til forpakning, kan dette meddeles efter CHECKOUT under punkt 3. BESKED TIL DEN FRANSKE TEHANDEL