Når vi ser på sommerens trend i Paris lige nu er Te Latte noget af nyeste og mest trendy på cafeer og restauranter… en lækker blanding af varm te og mælk på en helt ny måde.

Vores opskrift er lavet specielt til vores teer, den kan bruges til samtlige af vores teer fra de hvide til sorte og fra de rene og til en af vores mange blandinger - prøve den f.eks. med din favorit te? 

Te Latte - 2 store glas på 350ml:

  • Opvarm 250 ml. vand så temperaturen passer med den bryggetemperatur som står på posen af den te du vælger.

  • Opvarm 500 ml. mælk (ko mælk el. plante mælk) - mælken må ikke koge.

  • I et filter tilsættes 12 gr. te (brug ca. 8 gr. te pr. 500 ml. væske)

  • Bland det varme vand med den varme mælk og tilsæt filteret med de 12 gr. te - følg derefter den bryggetid som der normalt anbefales til den te du bruger.

  • Efter endt bryggetid fjernes filter og pisk derefter blandingen op med et elektrisk piskeris som man også bruges til Matcha te (se piskeris her)

Note: Tilsæt sukker, honning eller sirup efter smag