Calabash til Maté - Yerba

Skærmbillede 2018-03-16 kl. 11.37.09.png
Skærmbillede 2018-03-16 kl. 11.37.09.png

Calabash til Maté - Yerba

158.00

Denne Calabash er et udhulet centnergræskar, der er tørret og poleret. Det anvendes traditionelt i Sydamerika til, at drikke "national-drikken" maté af.

Brugsvejledning inden brug:

Den calabash er et naturprodukt og skal klargøres før brug, for at fjerne støv og rester.

  • Fyld calabashen til ¾ kapaciteten med yerba maté.
  • Tilføj varmt vand og efterlade mindst natten over. Tilsæt mere vand i løbet af denne periode, hvis det er nødvendigt.
  • Tøm og skyl calabashen, og evt. skrabe den indvendige med en ske for at fjerne alle rester.
  • Din calabash er nu klar til brug!

Dette trin er afgørende, ikke blot fjerner det restprodukt i calabashen, men det er med til at calabashen svulmer lidt op, hvilket gør det mere vandtæt. Processen vil også tilslutte eventuelle revner.

Efter en dag med maté, tømmes calabashen for Yerba-maté, skyl den grundigt, derefter stilles det på hovedet for at tørre. Dette fjerner stillestående fugt som calabashen ikke har godt af.

Da dette er et naturprodukt vil alle calabasher være forskellige i form og farver - pt. er alle vores calabasher helt ensfarvet mørkebrune.

Indeholder: ca. 45cl

Quantity:
Tilføj til kurv