Teplukkere på arbejde....

Teplukkere på arbejde....

Vores indkøbspolitik

fordi det hele hænger sammen

Vores indkøbspolitik og filosofi hænger unægtelig sammen - det ene fungerer ikke uden det andet og kvalitet kan kun opnåes ved en samhørighed mellem de to.

Siden firmaets grundlæggelse har Palais des Thés haft et konstant fokus på og en fysisk tilstædelværelse i de plantager vi samarbejder med dvs. ejerne, medarbejderne, miljøet, bærerdygtig udvikling og fairness. Fundamentet er opbygget på tillid og venskab der begyndte for over 35 år siden og som kun bliver stærkere og tættere.

Vores gode kendskab til plantagerne og ejernes måder at forvalte plantagerne på, giver os mulighed for at kræve, at de arbejder i overensstemmelse med vores indkøbspraksis:

grøn check.jpg

Vi bruger hverken børnearbejdere eller nogen andre former for tvangsarbejde

grøn check.jpg

Vi har et konstant fokus på miljøet via vores krav om rene dyrkningsmetoder

grøn check.jpg

Vi tolerere ikke skovrydning i forbindelse med dyrkning af te

grøn check.jpg

Vi står for anstændige lønninger til medarbejderne på teplantagerne

grøn check.jpg

Vi overholder de gældende sundheds- og sikkerheds standarder og vi tester alle teer vi køber

grøn+check.jpg

De fleste af vores sjældne speciel teer ankommer med flyfragt for optimal friskhed, normalt et par dage eller uger efter at tebladene er plukket.

Da miljøet ligger os meget på sinde, kompenserer vi vores CO2-emissioner (fra bl.a. flyfragt) gennem finansiering af bæredygtige projekter og udvikling, såsom solkoger i Cambodja og produktion af grøn kul i Kina.

Denne politik udføres ved hjælp af Action Carbone, en miljøvenlig organisation af GoodPlanet - det er første skridt i beskyttelsen af vores planet mod klimaændringer.

 Vi skal huske på, at det hele hænger sammen - og vi begynder med os selv