Teskole kurser

Vi har arbejdet med te siden år2007 og har undervist professionelt i te på Dansk Sommelier Uddannelse siden 2019.

Vi undervisere tjenere på de restauranter som vi samarbejder med i te, det er især high-end restauranter og Michelin restauranter som vi underviser i te typer, te-servering samt tea and food pairing (det at kombinere te med mad).

De seneste par år har interessen for te også bredt sig til vores private kunder, mange er interesseret i og efterspørger f.eks. viden om hvad de forskellige typer teer kan individuelt?. Men også specifik om økologisk te kontra konventionel te, det er faktisk rigtig svært at finde informationer om forskellen og ikke mindst om hvad økologisk te betyder, for reglerne er meget anderledes end ved almindelig dyrkningsmetoder..

Derfor mener vi nu, at det er på tide at vi åbner vores teskole op for også vores private kunder og tedrikkere, da man på den måde kan få et større indblik i forskellen på økologisk te og konventionel te.

Vi oplever, at de fleste af vores kunder gerne vil have økologisk te - men mangler viden om smagsforskellen og det vil vi gerne hjælpe med at belyse med vores viden og så kan man som tedrikker på et oplyst grundlag tage den beslutning som man føler mest for.

Vi forventer, at de første kurser vil blive til i begyndelsen af 2024 - de vil blive annonceret her på siden, vores facebook & instagram side.