DEN FRANSKE TEHANDEL

HØJEST PÅ KVALITET, SERVICE OG TE-VIDEN

Den Franske Tehandel er den dansk importør og forhandler af det franske temærke Palais des Thés.

Vores butik er meget anderledes end andre tehandler i Danmark, da vi har direkte kontakt til alle de plantager vi samarbejder med, det gør vi personligt kender hver plantage vi samarbejder med, præcis kender opvæksten for teerne, smagen, kvaliteten og ikke mindst vejen fra plantagerne hjem til vores butik – det er unikt!

Vores fokus er 100% på kvalitet og service, og vi går aldrig på kompromis med det.

Vores samarbejde med Palais des Thés begyndte i 2007 på en meget besynderlig måde, hvor vi gennem et helt års mail- og telefon- korrespondancer blev målt og vejet, inden vi blev inviteret til et møde i Paris. Det møde blev til gengæld også mødet, hvor vi blev medlem af "familien".

Vores samarbejde nærmer sig nu de 12 år, og båndet og tilknytningen til vores "familie" i Paris er kun blevet større og stærkere.

Vi forhandler efterhånden over 130 forskellige teer fra Palais des Thés, og hver måned kommer der nye teer og andre te relateret produkter til vores butik på Værnedamsvej.

Vi, det vil sige, Palais des Thés importerer selv al vores te, direkte fra de te plantager vi samarbejder med, og vi smager altid tehøsten inden vi får den hjem til Paris. Det gør, at vi altid ved præcis hvornår teen er fra og at friskheden altid er den nyeste høst - vi har ikke gammel te på lager. Hvis en tehøst ikke lever op til vores strenge kvalitetskrav, så køber vi simpelthen ikke fra den pågældende høst - det gør, at man kan komme ud for, at der i perioder er enkelte teer, der ikke kan købes i vores butik.

Vi er utrolig glade for, at være en del af Palais des Thés, og vi håber, at vores begejstring for dette helt unikke firma, og for den te-kvalitet som Palais des Thés sætter for dagen vil smitte af på jer - Palais des Thés står for en kvalitet som ikke findes andre steder i verden.

Du er altid velkommen i vores butik på Værnedamsvej. Kom forbi ved lejlighed og oplev duftene, smagene og hele denne verden af fantastiske teer, teblandinger og ikke mindst vores fantastiske urte teer – eller gå på din egen opdagelse i web-shoppen.

Vi glæder os til, at dele Palais des Thés fantastiske teer med dig.