Dansk Sommelier Udannelse

Siden år 2019 har vi været tilknyttet Dansk Sommelier uddannelsen i København og i Århus.

Her underviser vi i te som er en del af pensum på Sommelier uddannelsen. Årsagen til dette er, at flere og flere restauranter i Danmark og udlandet har fået øjnene op for teen og dens muligheder som en ligeværdig og alternativ partner til vinen. Her er det Sommeliens vigtigste opgave, at kunne guide og rådgive en gæst til den bedste oplevelse om det gælder vin eller te.

Vi har det privilege at står for selve te-undervisningen på Dansk Sommelier Uddannelse i København og Århus. Det er en stor glæde for os, at kunne dele vores viden og begejstring for te med professionelle og særdeles dygtige fagfolk i restaurationsbranchen.

På Sommelier uddannelsen underviser vi blandt andet i teens historie, beskrivelsen af te busken, de forskellige te typer og hvordan de forskellige te typer bliver til, te begreber, te og kemi samt Tea & Food pairings.

Det er vores opgave med undervisningen, at give den færdige Sommelier en viden om te som han og hun kan bruges til at guide og vejlede restaurantens gæster til den bedste te oplevelse før, under og efter middagen.

Læs mere om Dansk Sommelier uddannelse her

Man kan til hver en tid vælge te som et alternativ til vin.

Der er faktisk ikke den store forskel mellem te og vin - den største er alkoholen….